Internetes termékkatalógus

Szeretné, ha termékeit még többen elérhetnék? Tegye közzé katalógusát az interneten, ahol egy kattintással bárki, bárhonnan elérheti! Egy nyomtatott katalógussal szemben, amely (jó esetben) egy gyors átlapozás után általában a szemetesban landol, az online katalógus mindig "kéznél van", nincsenek terjedelembeli megkötések, bármikor aktualizálható, az előállítási költsége pedig töredéke a nyomdai változatnak.

Az online termékkatalógus praktikus megoldást kínál weboldalán termékei bemutatására, részletes jellemzőik megismertetésére. Cégének online katalógusa - akár egy valódi termékkatalógus - a képernyőn könnyedén lapozható, áttekinthető. A termékeket az átlátható, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületen kategorizálva listázhatja, csoportosíthatja, így elkerülhető az oldalak állandó módosítása, vagy külső fejlesztő igénybevétele.

Ha pedig később szeretne továbblépni, s kiaknázni az internetes értékesítés előnyeit, az általunk kínált termékkatalógusok könnyen webáruházzá fejleszthetők.

Internetes termékkatalógus

Kérjen igyenes árajánlatot most » online termékkatalógusra

Ajánlatkérés

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top