Portálok

Mindannyian ismerünk olyan praktikus weboldalakat, amelyeket gyakran, akár mindennap meglátogatunk: hírportálokat, hirdetési és aukciós portálokat, linkgyűjteményeket, vállalati és települési portálokat. Ezek a "gyűjtőoldalak", attól függően, hogy milyen szerepet látnak el, a legkülönbözőbb funkciókat tartalmazzák. Bármilyen portált is szeretne létrehozni, testre szabott megoldásokat kínálunk: a megszokott alapfunkciók (keresés, bejelentkezett felhasználók kezelése, hírszolgáltatás, archívum, hírlevél) mellett számos egyéb megoldás és alkalmazás közül választhat, mint például a játékok, a statisztikák vagy a workflow. Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is.

Az általunk készített portálok igazodnak a legújabb trendekhez, felhasználóbarát kialakításúak, és átlátható, könnyen használható kezelőfelülettel rendelkeznek.

Dinamikusan bővíthetők, így gyorsan alkalmazkodhat saját elképzeléseihez és látogatói igényeihez, legyen szó közösségépítésről vagy a minél magasabb látogatószám elérése. A portálon elhelyezett hivatkozások - keresőoptimalizálással támogatva - előkelő helyen jelennek meg a különböző keresőkben. A megbízható működést technikai hátterünk garantálja.

Portálok

Kérjen igyenes árajánlatot most » portálkészítésre

Ajánlatkérés

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top