IRQ webtárhely: FTP kapcsolat felépítése Total Commanderből


IRQ webtárhelyhez az alábbi lépésekkel építheti fel az FTP kapcsolatot Total Commanderből:

1. Tetszőleges böngészőből látogasson el a https://secure.irq.hu/ftp oldalra:

FTP kapcsolat engedélyezése

2. A webDAV-os hozzáféréshez kapott adatokat felhasználva a "Domainnév:"-nek írja be a webtárhely címét az elején lévő "https://web." szöveget elhagyva.
"Felhasználónév:"-nek írja be a webDAV-os hozzáféréshez kapott felhasználónevet/azonosítót, majd kattintson az "IP-cím engedélyezése" gombra.

FTP kapcsolat engedélyezése

3. Amennyiben helyesen adta meg az adatokat, ugyanezen az oldalon a beírt adatok felett megjelenik az "FTP hozzáférés a tárhelyhez 2 óra időtartamra engedélyezve" szöveg. Az engedély - mint az az oldalon található ismertetőben szerepel - kizárólag arról az IP-címről engedélyezi a hozzáférést, amelyikről böngészőből az engedélyezést végezték. Ha megváltozik az internet-kapcsolatának IP-címe, akkor ismét engedélyezni kell az FTP hozzáférést az új IP-címről a fenti módon.

FTP kapcsolat engedélyezése

4. Ezután a Total Commanderben indítsa el az FTP kapcsolódást és adja meg FTP kiszolgálónak a fenti engedélyezéskor használt domainnevet:

FTP kapcsolat felépítése

5. Az FTP felhasználónevet úgy kapja meg, hogy az engedélyezésnél megadott felhasználónév után ír egy "@" jelet, majd az engedélyezésnél használt domainnevet:

FTP kapcsolat felépítése

6. Végül adja meg a webtárhely webDAV-os hozzáféréséhez is használható jelszót:

FTP kapcsolat felépítése

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top