IRQ Levelezés: GMail beállítása


Az IRQ-nál előfizetett e-mail címekhez a GMail levelezőprogramját az alábbi lépésekkel állíthatja be:

1. Lépjen be böngészőből a GMail-be azzal az e-mail címmel, amelynek postafiókjában szeretné látni a saját domainnevéhez tartozó e-mail címre érkező leveleket. Ott kattintson a jobb felső sarokban látható fogaskerék ikonra, majd pedig Az összes beállítás megjelenítése gombra:

GMail beállítása

2. A megjelenő oldalon felül kattintson a Fiókok és importálás fülre, majd az E-mailek ellenőrzése más fiókokban mellett látható E-mail fiók hozzáadása linkre.

GMail beállítása

3. A következő ablakban adja meg az IRQ-nál előfizetett e-mail címét, majd kattintson a Tovább >> gombra:

GMail beállítása

4. Az ezután következő ablakban csak a Tovább >> gombra kell kattintania:

GMail beállítása

5. A következő lépésben a postafiókja pontos hozzáférési adatait kell megadnia:

Majd kattintson a Fiók hozzáadása >> gombra:

GMail beállítása

6. Ha a GMail rendszerében csak olvasni szeretné az IRQ-nál előfizetett címére érkező leveleket, akkor válassza a Nem (ezt később módosíthatja) opciót és kattintson a Befejezés gombra. Ekkor befejeződött a beállítás, a GMail elkezdi áttölteni az összes, az IRQ-s postafiókjában a beérkező levelek mappájában lévő összes levelet, amely a levelek számától függően hosszabb ideig is eltarthat.

GMail beállítása

Ha az IRQ-nál előfizetett e-mail címéhez SMTP-szolgáltatás is tartozik, és a GMail rendszeréből szeretne azzal a címével is levelet küldeni, akkor kattintson az Igen, szeretnék saját e-mail cím nevében e-mailt küldeni opcióra, és folytassa a beállítást.

7. A Név-hez írja be a nevét vagy azt a szöveget, amit szeretne, hogy a levelei címzettjei lássanak az Ön e-mail címe helyett vagy mellett. A Kezelés aliasként opciót hagyja bejelölve, és kattintson a Következő lépés gombra.

GMail beállítása

8. A következő lépésben az SMTP-szerver használatóhoz szükséges adatait kell megadnia:

Majd kattintson a Fiók hozzáadása >> gombra:

GMail beállítása

9. Az előző lépés után a GMail küld egy levelet A Gmail csapata <gmail-noreply@google.com> feladóval az IRQ-nál előfizetett e-mail címére, amely tartalmaz egy https://mail.google.com/mail/ kezdetű linket, és egy számjegyekből álló megerősítő kódot.
A GMailből történő levélküldés beállításához kattintson a levélben lévő linkre, itt pedig kattintson az Ablak bezárása szövegre, vagy adja meg ebben az ablakban a kapott megerősítő kódot és kattintson az Ellenőrzés gombra.

GMail beállítása

10. A beállítások befejezését követően az E-mailek ellenőrzése más fiókokban mellett megjelenik a hozzáadott e-mail cím, és ha a levélküldést is beállította, akkor az E-mail küldése erről a címről mellett szintén látható az IRQ-nál előfizetett címe.

GMail beállítása

11. Ha a levélküldési lehetőséget is beállította, akkor a továbbiakban levélíráskor a Feladó mellett egy legördülő lista jelenik meg, és minden levél írásakor kiválaszthatja, hogy melyik címe legyen a levele feladója.

GMail beállítása

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top