Online marketing

Számos honlap nem hozza azt az eredményt, melyet tulajdonosa elvár. Legyen ugyanis akármilyen jól megtervezett, tökéletesen szerkesztett egy honlap, az elkészítése után korántsem lehet kényelmesen hátradőlni!

Tíz weboldalból hét-nyolc a biztos kudarcra van ítélve, mert az alábbiakból legalább egy hiányzik:

Számos jól bevált, eredményesen alkalmazható technika létezik a látogatószám és a potenciális ügyfelek számának növelésére, melyeket elérhetővé teszünk Ön és vállalkozása számára!

Ha nem elégedett weboldalának látogatottságával, esetleg a honlap nem hoz kézzel fogható hasznot, szívesen megmutatjuk az Ön valós - eddig kiaknázatlan - lehetőségeit!

Honlap diagnosztika

Weboldalt szinte bárki tud csinálni.

Weboldalt szinte bárki tud készíteni, ahhoz azonban, hogy egy honlap valóban eredményesen működjön és beváltsa a hozzá fűzött reményeket, ennél több kell. Az IRQ informatikai- és marketing-szakemberei által kidolgozott módszer segítségével könnyen felderíthetők az Ön weboldalának gyengeségei, erősségei, lehetőségei és a veszélyek vagy a fenyegetések.

Ha úgy érzi, weboldala alulteljesít, érdemes rászánni egy-két órát, hogy közösen kielemezhessük, melyek a honlap gyenge pontjai, s hogyan lehet javítani rajtuk és ezáltal plusz bevételhez juttatni vállalkozását!

Keresőoptimalizálás

Statisztikák bizonyítják, hogy az internetezők többsége az online keresőkön keresztül - mint például a Google - jut el az egyes weboldalakra, egy-két szavas információt begépelve. Optimalizálásra azért van szükség, hogy a keresők a találatok között előkelő helyen jelenítsék meg az Ön weboldalát, így a látogatók nagyobb eséllyel jutnak el hozzá.

Statisztikailag kimutatható, ha az Ön weboldala a keresők találati listájának nem az első vagy a második oldalán jelenik meg, akkor a honlap esélye arra, hogy rákattintsanak, a töredékére csökken. Keresőoptimalizálás nélkül tehát számos potenciális ügyfél számára az Ön cége egyszerűen nem is létezik - hiszen sohasem találnak rá...

A keresőoptimalizáció nemcsak az újonnan készülő, hanem már meglévő weboldalak esetében is megoldást kínál a fenti problémára. Segítségével a honlapon olyan kívülről nem látható változásokat hajtunk végre, melyek révén a keresőmotorok nagyobb valószínűséggel rangsorolják a weboldalt adott kulcsszavakra történő keresés esetén.

Linkmarketing

Egyszerű, ugyanakkor hatásos marketingeszköz, amely a honlap tematikájával kapcsolatos internetes oldalak, portálok, tematikus linkgyűjtemények feltérképezését, majd weboldala linkjének elhelyezését jelenti az Ön célcsoportja által látogatott oldalakon.

A linkek elhelyezése révén az internetes keresőkben is jobb találati megjelenére számíthat, mivel a keresőmotorok értékesebbnek tekintik azokat a honlapokat, amelyekre számos más honlap tartalmaz külső hivatkozást.

A következő helyeken van lehetőség weboldala linkjének megjelenítésére:

Tematikus linkgyűjtemények

Ezeken az oldalakon egy személy szubjektív, manuális módon összegyűjti és megjeleníti az adott témakörhöz tartozó, releváns honlapokat, a honlapokra mutató hivatkozással együtt (pl. www.lap.hu).

Portálok

A portálok általános vagy speciális témákban gyűjtenek össze számos linket és információt. A nagy mennyiségű információ elhelyezési nehézségei miatt gyakran alkalmaznak más honlapokra mutató linkeket, az információ saját oldalon történő megjelenítése helyett (pl. www.origo.hu).

Keresőmotorok katalógusai

Az automatikusan vagy manuális módon működő, de szoftverek, algoritmusok általi kiértékelést és rangsorolást végző keresőmotorok mellé gyakran társulnak egy ember által, szubjektív módon összeállított tematikus katalógusok, melyek kategóriánként gyűjtik a weboldalak címeit.

Potenciális linkcsere-partnerek

Igény szerint felkutatjuk azokat a cégeket, vállalkozásokat, amelyeknek más a tevékenységi köre, a célcsoportjuk azonban átfedésben van az Ön által megcélzott piaci szegmenssel. Egy edzőterem vendégei például potenciális vásárlói lehetnek egy sportruházatot forgalmazó üzletnek, egy horgászbolt vásárlóit pedig érdekelheti egy hajóbérlési lehetőség. Így Önök egymást ajánlva bővíthetik ügyfeleik körét és növelhetik forgalmukat.

Hirdetések

Nincs az a termék vagy szolgáltatás, amelynek ne kellene reklám, nincs ez másképp az internet világában sem! Ma már számos online hirdetési forma létezik a klasszikus bannerektől a termékdobozokig és online PR-cikkekig, amelyek segítenek népszerűsíteni vállalkozását. A hirdetéseket alkalmazhatja a saját weboldalán - például egyes menüpontok, fontosabb információk kiemelésére -, partnerei honlapján barter hirdetési kampányok lebonyolítására, illetve az online médiákban történő megjelenésre.

Vállaljuk:

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top