Mobil weboldalkészítés

Tegye mobilweboldalát!

Az internetezés nem is olyan régen még a számítógépes böngészést jelentette, mára azonban a világháló meghódította a táblagépeket és a mobiltelefonokat is. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy weboldala a hordozható eszközökön is használható legyen! Elkészítjük meglévő honlapja mobil változatát, azaz okostelefonra optimalizált verzióját, így bárhonnan, bármilyen eszközön elérhetővé válik.

Bár ma már minden okostelefon alkalmas az internetezésre, a világháló elérése önmagában nem jelenti automatikusan azt, hogy bármelyik weboldal kényelmesen használható telefonon vagy kisméretű táblagépen keresztül. Ehhez a honlapot optimalizálni kell a fenti speciális megjelenésre, azaz - telefonra szabni - minden elemét, a menüktől a betűtípusig.

Új szolgáltatásunkkal alkalmassá tesszük weboldalát a mobilos böngészésre, az oldal méretétől a felépítésén át egészen a rajta megjelenő tartalomig. Így mind iPhone, mind Androidos mobiltelefonokon élvezhető és használható lesz, Ön pedig még több embert érhet el!

mobilweboldal-keszites.png

Kérjen igyenes árajánlatot most » mobilweboldal készítésre

Ajánlatkérés

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top