Facebook Poster Facebook oldalak népszerűsítése és tartalomszolgáltatása

Facebook Poster Start

A csomag tartalma:

Facebook Poster PR

A csomag tartalma:

Facebook Poster Profi

A csomag tartalma:

My Facebook Poster

Állítsa össze a csomag tartalmát saját igényei szerint a fenti ajánlatokból, vagy mondja el nekünk, hogyan és mit szeretne kommunikálni a facebookon, esetleg saját weboldalán, blogján.

Facebook Poster Film

A leghatékonyabb online kommunikációs forma a film. Mivel nem olcsó az előállítása, érdemes alaposan körülnézni a piacon, hogy eldöntsük, kire bízzuk a gyártást. Mi olyan profi filmes stábbal állunk kapcsolatban, akik kifejezetten az online megjelenésekre specializálódtak. Animációk, vagy akár kreatív, pár másodperces produkciók előállítását is vállalják, mindezt akár öt nyelven. Kérjen ajánlatot, a szakmai konzultáció ingyenes!

+ Poster Promo

Önnek lehetősége van előre meghatározott kereteken belül, külön díjazás ellenében kiemelni egyes bejegyzéseit, melyek így olyan emberekhez is eljutnak, akik nem követői profiljának. Így pár másodpercen belül, több ezer felhasználó hírfolyamában is megjelenik bejegyzése, néhány eurós költséget igényelve.

Például: 4 Euróért 8300, 8 Euróért 17000 emberhez jut el a kiemelt poszt, három napon keresztül. Egy 39 Eurós hirdetéssel, már 65.000 felhasználó hírfolyamában jelenik meg a kiemelt tartalom.

Bízza ránk a nehezét! Folyamatosan figyeljük a felmérési adatokat, így tudjuk, mikor érdemes egy fizetett kampányt elindítani és leállítani.

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top