Facebook oldal és applikáció készítés

Irány a Facebook

Állítsa vállalkozása szolgálatába a legnépszerűbb kommunikációs felületet, a Facebook-ot! Csomagjainkkal kihasználhatja a különböző Facebook-funkciókat, növelve cége ismertségét, termékei népszerűségét, vagy mozgósítva potenciális vásárlóit és partnereit.

LIKE csomag Alapvető Facebook-funkciók beépítése

SHOW csomag Megjelenés a Facebook-on

Megjelenés a Facebook-on? Ez ma már nem kérdés, hiszen a Facebook ma a leggyorsabb információközlés egyik eszköze. Cégének ismertsége, weboldalának népszerűsítése a Facebook nélkül is lehetséges, de kérdés, hogy szabad-e figyelmen kívül hagyni ezt a remek lehetőséget...

A SHOW csomag tartalmaz mindent, ami az induláshoz és továbblépéshez kell: egy céges Facebook oldal indítását az összes alapvető információ feltöltésével, valamint a grafikai megjelenés kialakításával.

APP csomag Egyedi Facebook-applikáció(k) fejlesztése

Az applikáció a Facebook-on olyan, mintha a weboldalunk egy részét juttatnánk el szélesebb közönséghez. Közölhetünk rajta kiemelt, fontos információkat a honlapunkról - bejelentkezés, regisztráció valamilyen eseményre, programlehetőségek, akciók, stb. -, amelyek megtekintéséhez azonban nem kell ellátogatni a weboldalra, hanem magán a Facebook-on, kiemelt helyen olvashatók.

Készíthetünk olyan alkalmazást is, amely interaktivitásra buzdítja a Facebook-felhasználókat. Ennek segítségével ismerősi közösséget toborozhatunk a Facebook-on a like-oláson keresztül, vagy adatbázist építhetünk a like-olók adatainak megszerzésével. A lehetőségek tárháza szinte végtelen: szervezhetünk nyereményjátékot, elhelyezhetünk érdekes teszteket, s rengeteg egyéni ötlet megvalósítható.

Miért van szüksége Önnek erre?

Mert Facebook-oldalának látogatóit úgy tudja tájékoztatni, hogy közben nem kell elhagyniuk a megszokott Facebook környezetet, egy applikáció használatával pedig az ismerősök ismerősei is bevonhatók Facebook-oldalunk ismertségének növelésébe.

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top