Céginformáció

Az elsők között kezdtük, s ma is az élvonalban vagyunk az internetes szolgáltatások piacán - ez talán mindent elmond cégünkről!

Fiatal, dinamikus csapatunk minden tagja több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az internetes és webes szolgáltatások területén. Ügyfeleink igényeinek növekedésével és a technológia rohamos fejlődésével lépést tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, ennek köszönhető, hogy széles, hűséges ügyfélkörrel rendelkezünk a magánszemélyektől a vállalatokig. Sikerünk a sokéves tapasztalat, a szakmai tudás és az emberközeli kiszolgálás ötvözésének köszönhető: ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a professzionális megoldásokhoz személyre szabott és rugalmas ügyintézés társul.

Fő tevékenységünk a domain regisztráció és üzemeltetés, a webtárhely szolgáltatás (webhosting), valamint a weboldalkészítés, emellett online marketinggel és személyre szabott webes megoldások fejlesztésével is foglalkozunk. Cégünk erőssége a rugalmas ügyfélszolgálat, amely biztos háttérként áll ügyfeleink mögött.

Fontos szempont a webes tartalomszolgáltatásunk biztonsága és gyorsasága, ennek érdekében szervereinket a BIX (BIX - Budapest Internet Exchange) közelében helyeztük el, gyors csatlakozzással a magyarországi internethálózat gerincére, ami biztonságos, megbízható működést garantál.

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-77706-1/233-777706-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top