ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

INTERNETES TERMÉKKATALÓGUS

Szeretné, ha termékeit még többen elérhetnék? Tegye közzé katalógusát az interneten, ahol egy kattintással bárki, bárhonnan elérheti! Egy nyomtatott katalógussal szemben, amely (jó esetben) egy gyors átlapozás után általában a szemetesban landol, az online katalógus mindig „kéznél van”, nincsenek terjedelembeli megkötések, bármikor aktualizálható, az előállítási költsége töredéke pedig töredéke a nyomdai változatnak.

Az online termékkatalógus praktikus megoldást kínál weboldalán termékei bemutatására, részletes jellemzőik megismertetésére. Cégének online katalógusa – akár egy valódi termékkatalógus - a képernyőn könnyedén lapozható, áttekinthető. A termékeket az átlátható, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületen kategorizálva listázhatja, csoportosíthatja, így elkerülhető az oldalak állandó módosítása, vagy külső fejlesztő igénybevétele.

Ha pedig később szeretne továbblépni, s kiaknázni az internetes értékesítés előnyeit, az általunk kínált termékkatalógusok könnyen webáruházzá fejleszthetők.

 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777