ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

PORTÁLOK

Mindannyian ismerünk olyan praktikus weboldalakat, amelyeket gyakran – akár mindennap – meglátogatunk: hírportálokat, hirdetési és aukciós portálokat, linkgyűjteményeket, vállalati és települési portálokat. Ezek a "gyűjtőoldalak", attól függően, hogy milyen szerepet látnak el, a legkülönbözőbb funkciókat tartalmazzák. Bármilyen portált is szeretne létrehozni, testre szabott megoldásokat kínálunk: a megszokott alapfunkciók (keresés, azonosított felhasználókezelés, hírszolgáltatás, archívum, hírlevél) mellett számos egyéb megoldás és alkalmazás közül választhat, mint például a játékok, statisztikák, vagy a workflow. Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is.

Az általunk készített portálok igazodnak a legújabb trendekhez, felhasználóbarát kialakításúak, és átlátható, könnyen használható kezelőfelülettel rendelkeznek.

Dinamikusan bővíthetők, így gyorsan alkalmazkodhat saját elképzeléseihez és látogatói igényeihez, legyen szó közösségépítésről vagy a minél magasabb látogatószám elérése. A portálon elhelyezett hivatkozások előkelő helyen jelennek meg a különböző keresőkben. A megbízható működést technikai hátterünk, az ország egyik leggyorsabb szerverparkja garantálja.

 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777