ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

ONLINE MARKETING

Számos honlap nem hozza azt az eredményt, melyet tulajdonosa elvár. Legyen ugyanis akármilyen jól megtervezett, tökéletesen szerkesztett egy honlap, az elkészítése után korántsem lehet kényelmesen hátradőlni!

Tíz weboldalból hét-nyolc a biztos kudarcra van ítélve, mert az alábbiakból legalább egy hiányzik:
  • átgondolt koncepció, mely pontosan illeszkedik a tulajdonos célkitűzéseihez, meglévő üzletmenetéhez
  • hatékony, értékesítés-orientált szövegezés, ami magával ragadja a weboldal látogatóit
  • - sablonoktól mentes, arculathű design, mely figyelembe veszi a látogatók szokásait, érzelmeit is
  • hibamentes és gyors működés a profi programozás és a biztos technikai háttér révén
  • online promóció, melynek lényege, hogy egyre több potenciális ügyfelet, vásárlót vonzzon a weboldalra

Számos jól bevált, eredményesen alkalmazható technika létezik a látogatószám és a potenciális ügyfelek számának növelésére – melyeket elérhetővé teszünk az Ön és vállalkozása számára!

Ha nem elégedett weboldalának látogatottságával, esetleg a honlap nem hoz kézzel fogható hasznot, szívesen megmutatjuk az Ön valós - eddig kiaknázatlan - lehetőségeit!HONLAP DIAGNOSZTIKA

Weboldalt szinte bárki tud csinálni.

Weboldalt szinte bárki tud készíteni, ahhoz azonban, hogy egy honlap valóban eredményesen működjön és beváltsa a hozzá fűzött reményeket, ennél több kell. Az IRQ informatikai- és marketing-szakemberei által kidolgozott módszer segítségével könnyen felderíthetők az Ön weboldalának gyengeségei, erősségei, és lehetőségei (SWOT-analízis).

Ha úgy érzi, weboldala alulteljesít, érdemes rászánni egy-két órát, hogy közösen kielemezhessük, melyek a honlap gyenge pontjai, s hogyan lehet javítani rajtuk – és ezáltal plusz bevételhez juttatni vállalkozását!KERESŐMARKETING

Statisztikák bizonyítják, hogy az internetezők többsége az online keresőkön keresztül – mint például a Google – jut el az egyes weboldalakra, egy-két szavas információt begépelve. Optimalizálásra azért van szükség, hogy a keresők a találatok között előkelő helyen jelenítsék meg az Ön weboldalát – így a látogatók nagyobb eséllyel jutnak el hozzá.

Statisztikailag kimutatható, ha az Ön weboldala keresők találati listájának nem az első vagy második oldalán jelenik meg, akkor a honlap esélye arra, hogy rákattintsanak, a töredékére csökken. Kereső-optimalizálás nélkül tehát számos potenciális ügyfél számára az Ön cége egyszerűen nem is létezik - hiszen sohasem találnak rá...

A keresőoptimalizáció nemcsak az újonnan készülő, hanem már meglévő weboldalak esetében is megoldást kínál a fenti problémára. Segítségével a honlapon olyan – kívülről nem látható - változásokat hajtunk végre, melyek révén a keresőmotorok nagyobb valószínűséggel jelenítik meg a weboldalt adott kulcsszavakra történő keresés esetén.LINKMARKETING

Egyszerű, ugyanakkor hatásos marketingeszköz, amely a honlap tematikájával kapcsolatos internetes oldalak, portálok, tematikus linkgyűjtemények feltérképezését, majd weboldala linkjének elhelyezését jelenti az Ön célcsoportja által látogatott oldalakon.

A linkek elhelyezése révén az internetes keresőkben is jobb találati megjelenésére számíthat, mivel a keresőmotorok értékesebbnek tekintik azokat a honlapokat, amelyekre számos más honlap tartalmaz külső hivatkozást.

A következő helyeken van lehetőség weboldala linkjének megjelenítésére:

Tematikus linkgyűjtemények
Ezeken az oldalakon egy-egy személy szubjektív, manuális módon összegyűjti és megjeleníti az adott témakörhöz tartozó, releváns honlapokat, a honlapokra mutató hivatkozással együtt (pl. www.lap.hu).

Portálok
A portálok általános vagy speciális témákban gyűjtenek össze számos linket és információt. A nagy mennyiségű információ elhelyezési nehézségei miatt gyakran alkalmaznak más honlapokra mutató linkeket, az információ saját oldalon történő megjelenítése helyett (pl. www.origo.hu).

Keresőmotorok katalógusai
Az automatikusan vagy manuális módon működő, de szoftverek, algoritmusok általi kiértékelést és rangsorolást végző keresőmotorok mellé gyakran társulnak egy-egy ember által, szubjektív módon összeállított tematikus katalógusok, melyek kategóriánként gyűjtik a weboldalak címeit.

Potenciális linkcsere-partnerek
Igény szerint felkutatjuk azokat a cégeket, vállalkozásokat, amelyeknek más a tevékenységi köre, a célcsoportjuk azonban átfedésben van az Ön által megcélzott piaci szegmenssel. Egy edzőterem vendégei például potenciális vásárlói lehetnek egy sportruházatot forgalmazó üzletnek, egy horgászbolt vásárlóit pedig érdekelheti egy hajóbérlési lehetőség. Így Önök - egymást ajánlva –bővíthetik ügyfeleik körét és növelhetik forgalmukat.HIRDETÉSEK

Nincs az a termék vagy szolgáltatás, amelynek ne kellene reklám – nincs ez másképp az internet világában sem! Ma már számos online hirdetési forma létezik, a klasszikus bannerektől a termékdobozokig és online PR-cikkekig, amelyek segítenek népszerűsíteni vállalkozását. A hirdetéseket alkalmazhatja a saját weboldalán – például egyes menüpontok, fontosabb információk kiemelésére -, partnerei honlapján barter hirdetési kampányok lebonyolítására, illetve az online médiákban történő megjelenésre.

Vállaljuk:
  • hirdetések szöveges és/vagy képi anyagának elkészítését
  • a cége célcsoportjának megfelelő média-megjelenések tervezését
  • a médiákkal történő szerződéskötésben való együttműködést
 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777