ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

MOBIL WEBOLDALKÉSZÍTÉS


Tegye mobillá weboldalát!


Mobil weboldalkészítésAz internetezés nem is olyan régen még a számítógépes böngészést jelentette, mára azonban a világháló meghódította a táblagépeket és mobiltelefonokat is. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy weboldala a hordozható eszközökön is használható legyen! Elkészítjük meglévő honlapja mobil változatát, azaz okostelefonra optimalizált verzióját, így bárhonnan, bármilyen eszközön elérhetővé válik.

Bár ma már minden okostelefon alkalmas az internetezésre, a világháló elérése önmagában nem jelenti automatikusan azt, hogy bármelyik weboldal kényelmesen használható telefonon vagy kisméretű táblagépen keresztül. Ehhez a honlapot optimalizálni kell a fenti speciális megjelenésre, azaz „telefonra szabni” minden elemét, a menüktől a betűtípusig.

Új szolgáltatásunkkal alkalmassá tesszük weboldalát a mobilos böngészésre, az oldal méretéről a felépítésén át egészen a rajta megjelenő tartalomig. Így mind iPhone, mind Androidos mobiltelefonokon élvezhető és használható lesz – ön pedig még több embert érhet el!
 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777