ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

A Mac OS X Lion rendszer letölthető a Mac App Store áruházból

2011.07.22. | forrás: prim.hu
Az Apple bejelentette, hogy a Mac OS X Lion operációs rendszerének több mint 250 új funkciót tartalmazó nyolcadik főverziója július 20-ától letölthető a Mac App Store áruházból.

A Lion lenyűgöző funkciói közé tartozik többek között az új Multi-Touch ujjmozdulatok megjelenése; a teljes képernyős alkalmazások rendszerszintű támogatása; a Mission Control funkció, a Mac számítógépen futó alkalmazások áttekintésére szolgáló innovatív nézet; az operációs rendszerbe beépített Mac App Store, a kiváló szoftverek legjobb lelőhelye; a Launchpad, az alkalmazások új kezdőlapja; valamint a teljesen átalakított Mail alkalmazás.

A Lion további új funkciói:

 Resume funkció: az alkalmazások aktuális állapotának visszaállítása a számítógép újraindításakor, illetve az alkalmazások bezárása, majd újraindítása után.
 Auto Save szolgáltatás: a dokumentumok automatikus mentése szerkesztés közben.
 Versions szolgáltatás: a dokumentumok változásainak automatikus rögzítése. A verziók egyszerűen áttekinthetők, és könnyű visszatérni a korábbi dokumentum-változatokhoz. A funkció a verziók közötti másolást és beillesztést is lehetővé teszi.
 AirDrop funkció: a közeli Mac számítógépek észlelése, közvetlen vezeték nélküli kapcsolatok automatikus létrehozása a fájlok gyors és egyszerű másolásához.

Árak és elérhetőség

A Mac OS X Lion a Mac OS X 10.6.6 Snow Leopard rendszer verziófrissítéseként érhető el a Mac App Store áruházból. A Lion a legegyszerűbb verziófrissítés az OS X rendszerhez, amely 4 GB-os méretével mindössze akkora, mint egy HD-film az iTunes Store áruházban. A Mac OS X Lion Server futtatásának előfeltétele a Lion rendszer és a szerver operációs rendszer szintén a Mac App Store áruházban vásárolható meg.

A Lion futtatásához Intel-alapú, Core 2 Duo, i3, i5, i7 vagy Xeon processzorral szerelt Mac számítógép és 2 GB RAM szükséges. A Lion frissítés minden arra jogosult privát használatú Mac számítógépen telepíthető. Az üzleti és az oktatási licenszeléssel kapcsolatban az Apple az apple.com/macosx weboldalon nyújt bővebb tájékoztatást.

A Mac OS X Lion Up-To-Date frissítés ingyenesen elérhető a Mac App Store áruházban minden olyan vásárló számára, aki 2011. június 6-ától erre jogosult Mac rendszert vásárolt az Apple vagy az Apple valamelyik hivatalos viszonteladójának áruházában. A felhasználóknak a Mac számítógép vásárlásától számított 30 napon belül kell kérniük az Up-To-Date frissítést. Azok a felhasználók, akik 2011. június 6-a és 2011. július 20-a közötti időszakban vásárolták az akcióban részt vevő Mac rendszert, 2011. augusztus 19-ig kérhetik a frissítést. Bővebb információ: apple.com/macosx/uptodate
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777