A Mac OS X Lion rendszer letölthető a Mac App Store áruházból

2011.07.22. | forrás: prim.hu
Az Apple bejelentette, hogy a Mac OS X Lion operációs rendszerének több mint 250 új funkciót tartalmazó nyolcadik főverziója július 20-ától letölthető a Mac App Store áruházból.

A Lion lenyűgöző funkciói közé tartozik többek között az új Multi-Touch ujjmozdulatok megjelenése; a teljes képernyős alkalmazások rendszerszintű támogatása; a Mission Control funkció, a Mac számítógépen futó alkalmazások áttekintésére szolgáló innovatív nézet; az operációs rendszerbe beépített Mac App Store, a kiváló szoftverek legjobb lelőhelye; a Launchpad, az alkalmazások új kezdőlapja; valamint a teljesen átalakított Mail alkalmazás.

A Lion további új funkciói:

 Resume funkció: az alkalmazások aktuális állapotának visszaállítása a számítógép újraindításakor, illetve az alkalmazások bezárása, majd újraindítása után.
 Auto Save szolgáltatás: a dokumentumok automatikus mentése szerkesztés közben.
 Versions szolgáltatás: a dokumentumok változásainak automatikus rögzítése. A verziók egyszerűen áttekinthetők, és könnyű visszatérni a korábbi dokumentum-változatokhoz. A funkció a verziók közötti másolást és beillesztést is lehetővé teszi.
 AirDrop funkció: a közeli Mac számítógépek észlelése, közvetlen vezeték nélküli kapcsolatok automatikus létrehozása a fájlok gyors és egyszerű másolásához.

Árak és elérhetőség

A Mac OS X Lion a Mac OS X 10.6.6 Snow Leopard rendszer verziófrissítéseként érhető el a Mac App Store áruházból. A Lion a legegyszerűbb verziófrissítés az OS X rendszerhez, amely 4 GB-os méretével mindössze akkora, mint egy HD-film az iTunes Store áruházban. A Mac OS X Lion Server futtatásának előfeltétele a Lion rendszer és a szerver operációs rendszer szintén a Mac App Store áruházban vásárolható meg.

A Lion futtatásához Intel-alapú, Core 2 Duo, i3, i5, i7 vagy Xeon processzorral szerelt Mac számítógép és 2 GB RAM szükséges. A Lion frissítés minden arra jogosult privát használatú Mac számítógépen telepíthető. Az üzleti és az oktatási licenszeléssel kapcsolatban az Apple az apple.com/macosx weboldalon nyújt bővebb tájékoztatást.

A Mac OS X Lion Up-To-Date frissítés ingyenesen elérhető a Mac App Store áruházban minden olyan vásárló számára, aki 2011. június 6-ától erre jogosult Mac rendszert vásárolt az Apple vagy az Apple valamelyik hivatalos viszonteladójának áruházában. A felhasználóknak a Mac számítógép vásárlásától számított 30 napon belül kell kérniük az Up-To-Date frissítést. Azok a felhasználók, akik 2011. június 6-a és 2011. július 20-a közötti időszakban vásárolták az akcióban részt vevő Mac rendszert, 2011. augusztus 19-ig kérhetik a frissítést. Bővebb információ: apple.com/macosx/uptodate
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top