ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Új aukciós oldal a Tesz-Vesz és a Vatera csalódott felhasználóinak

2009.03.26. | forrás: terminal.hu
Becsületkasszával működik az új licitoldal.

Örökre szóló és teljes körű díjmentességet ígért az a mai napon bemutatkozó új online licitáló oldal, a Boltamarson.com, melynek nem titkolt szándéka, hogy a Vatera és Tesz-Vesz üzletpolitikájában csalódott ügyfeleket magához csábítsa. Nem pusztán a licitálandó termékek listázása díjmentes, de a tényleges eladások után sem kell sarcot fizetnie annak, aki a most induló boltamarson.com online licitoldalt választja.

„A teljes díjmentesség a Boltamarson.com deklarált üzleti modellje, így mind az eladandó portéka felvitele, mind a sikeres eladás díjmentes. Az eladó ugyanakkor egy általa megítélt összeget befizethet a Boltamarson.com becsületkasszájába, megköszönve a segítséget az értékesítés közvetítésében.” – mondta Fóti Marcell, az oldal fejlesztésének szakmai konzulense. A tervek szerint a Boltamarson.com-ra további kiegészítő szolgáltatások épülnek rá, melyekkel elsősorban a nagyobb raktárkészlettel rendelkező cégeket kívánják megcélozni.

Fejlesztés közösségi alapokon
A fejlesztés nyitott, annak főbb irányait a felhasználók határozhatják meg. Az oldal megálmodói így a Google által a Gmail fejlesztésekor használt módszert követik: a termék végső tulajdonságait a tapasztalatok birtokában alakítják ki. Erre utal a piactéren folyamatosan jelen lévő „béta” szócska, illetve az, hogy a fórumokban a felhasználók javaslatait, ötleteit gyűjtik a szolgáltatás finomhangolásához.

A termékek felvitelénél nem pusztán azt adhatja meg az eladó, hogy valami új, vagy használt, hanem további fontos „állagjellemzőket” is. Így például ha valaki kifejezetten bontatlan, garanciális vagy éppen roncs állapotban lévő terméket keres, könnyedén az adott kategóriára szűrheti le a kínálatot.

Diplomamunkaként indult
A Boltamarson.com fejlesztését egyébként Kátai Sándor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem volt informatikushallgatója végezte el, s egyben ez a rendszer szolgált diplomamunkájaként is. A diplomamunka célja egy olyan piactér létrehozása volt, mely kiküszöböli a hagyományos licitsite-ok érezhető gyengeségeit: a zsúfoltságot, a nehezen beinduló liciteket és a tömeges értékesítésből adódó problémákat, melyek ellen a Vatera és a Tesz-Vesz a forgalom korlátozásával kíván fellépni.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777