Internet-előfizetés díjtalanul

2009.04.02. | forrás: terminal.hu
Fél év türelmi idő az Enternetnél, ha előrelátó volt, de megszorul az ügyfél.

A jelenlegi gazdasági helyzetben bárkivel előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig kiesik vagy drasztikusan lecsökken jövedelme és komoly problémák merülhetnek fel a számlák kifizetésekor. Az Enternetnél, ha egy ügyfél önhibáján kívül elveszti munkáját vagy keresőképtelenné válik, egy új szolgáltatásnak, a számlabiztosításnak köszönhetően hat hónapig még használhatja internet hozzáférését akár munkakeresésre is, és könnyebben áthidalhatja a nehezebb időszakot.

Bauer Róbert az Enternet cégcsoport igazgatóságának elnöke a következőképpen kommentálta a hírt: „Egyre inkább látjuk, hogy a válságnak köszönhetően ügyfeleink fizetési morálja leromlott. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatás ebben a helyzetben nagyon is életképes lehet, hiszen nagyobb biztonságot tudunk nyújtani előfizetőinknek, nem kell annyi behajtási folyamatot indítani, ami mindenkinek könnyebb lesz.”

Díjak és feltételek
A biztosítás ügyfélre jutó havi biztosítási díja az Enternet által nyújtott szolgáltatás havi díjának 5,412%+ÁFA értéke (azaz bruttó 6,49%). Feltételei, hogy a biztosító kockázatviselésének kezdetekor a biztosított életkora 18 és 60 év közötti legyen, valamint a keresőképesség és állományban foglalkoztatottság is feltétel. Feltétel továbbá, hogy a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjáig sem a biztosított, sem munkáltatója nem kezdeményezett rendes vagy azonnali hatályú felmondást, közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetést, illetve a csatlakozási nyilatkozat aláírásának időpontjáig nem nyújtott be és nem kapott a munkáltatótól felmondó levelet. A biztosítottnak nem lehet harminc napnál régebben lejárt tartozása az Enternet felé. A biztosítási szerződés szerinti bejelentése esetén az elbíráláshoz szükséges összes dokumentum beérkezését követő 15 napon belül teljesíti a biztosító.

A kockázatot viselő biztosító a CARDIF Biztosító Magyarország Zrt., és az Enternet ADSL előfizetői részére kidolgozott számlabiztosítási módozat az MIB Europe Biztosítási Alkusz Zrt. közreműködésével jött létre.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top