ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Internet-előfizetés díjtalanul

2009.04.02. | forrás: terminal.hu
Fél év türelmi idő az Enternetnél, ha előrelátó volt, de megszorul az ügyfél.

A jelenlegi gazdasági helyzetben bárkivel előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig kiesik vagy drasztikusan lecsökken jövedelme és komoly problémák merülhetnek fel a számlák kifizetésekor. Az Enternetnél, ha egy ügyfél önhibáján kívül elveszti munkáját vagy keresőképtelenné válik, egy új szolgáltatásnak, a számlabiztosításnak köszönhetően hat hónapig még használhatja internet hozzáférését akár munkakeresésre is, és könnyebben áthidalhatja a nehezebb időszakot.

Bauer Róbert az Enternet cégcsoport igazgatóságának elnöke a következőképpen kommentálta a hírt: „Egyre inkább látjuk, hogy a válságnak köszönhetően ügyfeleink fizetési morálja leromlott. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatás ebben a helyzetben nagyon is életképes lehet, hiszen nagyobb biztonságot tudunk nyújtani előfizetőinknek, nem kell annyi behajtási folyamatot indítani, ami mindenkinek könnyebb lesz.”

Díjak és feltételek
A biztosítás ügyfélre jutó havi biztosítási díja az Enternet által nyújtott szolgáltatás havi díjának 5,412%+ÁFA értéke (azaz bruttó 6,49%). Feltételei, hogy a biztosító kockázatviselésének kezdetekor a biztosított életkora 18 és 60 év közötti legyen, valamint a keresőképesség és állományban foglalkoztatottság is feltétel. Feltétel továbbá, hogy a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjáig sem a biztosított, sem munkáltatója nem kezdeményezett rendes vagy azonnali hatályú felmondást, közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetést, illetve a csatlakozási nyilatkozat aláírásának időpontjáig nem nyújtott be és nem kapott a munkáltatótól felmondó levelet. A biztosítottnak nem lehet harminc napnál régebben lejárt tartozása az Enternet felé. A biztosítási szerződés szerinti bejelentése esetén az elbíráláshoz szükséges összes dokumentum beérkezését követő 15 napon belül teljesíti a biztosító.

A kockázatot viselő biztosító a CARDIF Biztosító Magyarország Zrt., és az Enternet ADSL előfizetői részére kidolgozott számlabiztosítási módozat az MIB Europe Biztosítási Alkusz Zrt. közreműködésével jött létre.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777