Google Analytics, magyarul

2007.12.14. | forrás: terminal.hu
A Google weboldal látogatottság elemző szolgáltatása anyanyelvünkön szólhat hozzánk.


A Google Analytics ingyenes megoldásként a felsővezetőknek, a marketingeseknek, a weboldal-tulajdonosoknak és tartalomfejlesztőknek segít abban, hogy minél többet tudjanak meg oldaluk látogatottságáról, és ezáltal növeljék online tevékenységeik hatékonyságát. Az adatokat és statisztikákat könnyen érthető formában összefoglaló szolgáltatás révén a felhasználók átgondoltabb és eredményesebb döntéseket hozhatnak. Az elemzések több módon érhetők el: e-mailben lekérhető jelentés, személyre szabható irányítópult-nézet, térkép, valamint egyszerű szöveges üzenet formájában is, így a fontos információk mindig könnyen hozzáférhetők.

„Örömmel jelentjük be, hogy a weboldalak látogatottságát elemző szolgáltatásunk egyre több nyelven érhető el. A támogatott nyelvek száma jelenleg 25, ezzel a Google Analytics a hasonló termékek közül a legnemzetközibbnek mondható az iparágban.” - mondta Brian Clifton, az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió webanalízis üzletágának vezetője.

A magyar nyelvű Google Analytics a Google AdWords-szel lesz integrálva. Az AdWords magyar nyelvű felhasználói képernyőjén az elkövetkező hetek során automatikusan meg fog jelenni az Analytics eszköztára.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top