ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Google Analytics, magyarul

2007.12.14. | forrás: terminal.hu
A Google weboldal látogatottság elemző szolgáltatása anyanyelvünkön szólhat hozzánk.


A Google Analytics ingyenes megoldásként a felsővezetőknek, a marketingeseknek, a weboldal-tulajdonosoknak és tartalomfejlesztőknek segít abban, hogy minél többet tudjanak meg oldaluk látogatottságáról, és ezáltal növeljék online tevékenységeik hatékonyságát. Az adatokat és statisztikákat könnyen érthető formában összefoglaló szolgáltatás révén a felhasználók átgondoltabb és eredményesebb döntéseket hozhatnak. Az elemzések több módon érhetők el: e-mailben lekérhető jelentés, személyre szabható irányítópult-nézet, térkép, valamint egyszerű szöveges üzenet formájában is, így a fontos információk mindig könnyen hozzáférhetők.

„Örömmel jelentjük be, hogy a weboldalak látogatottságát elemző szolgáltatásunk egyre több nyelven érhető el. A támogatott nyelvek száma jelenleg 25, ezzel a Google Analytics a hasonló termékek közül a legnemzetközibbnek mondható az iparágban.” - mondta Brian Clifton, az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió webanalízis üzletágának vezetője.

A magyar nyelvű Google Analytics a Google AdWords-szel lesz integrálva. Az AdWords magyar nyelvű felhasználói képernyőjén az elkövetkező hetek során automatikusan meg fog jelenni az Analytics eszköztára.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777