ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Internet Explorer 7, magyarul

2007.01.21. | forrás: terminal.hu
Letölthető a microsoftos webböngésző magyar változata.

Három hónappal az angol változat megjelenését követően, a napokban elérhetővé vált az Internet Explorer 7 magyar változatának is a letöltése.

Szolgáltatásait tekintve komoly változtatásokon esett át a browser a hatodik generációhoz képest. Többek között jobb web standard támogatással rendelkezik, került bele RSS hírolvasó, illetve az egyik legfontosabb változtatás a funkcionalitást nézve a füles (tabbed) böngészés megjelenése. Gondoltak a fejlesztők a hatos kiadás biztonsági gyengeségeit felemlegetőkre is: az Internet Explorer 7 beépített phishing-szűrővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a jelszóhalász weboldalak, melyek kicsalnák az internetezők személyes adatait (bankszámlaszámok, belépési kódok stb.) nagy valószínűséggel azonosításra kerülnek, így a felhasználó számára világossá válhat, hogy rosszindulatú webhelyet készül megnyitni.

A változtatásokat az egyre kedveltebbé váló Firefox indította el. A Tűzróka 1.0-s változatának megjelenésével egészen júliusig folyamatosan növelte részesedését az internetezők által használt böngészők között, a Onestat piackutató cég elemzése szerint, ezt követően az IE kicsit erőre kapott. Gary Schare, a Microsoft IE termékmenedzsmentjének igazgatója úgy nyilatkozott, hogy még a Firefox tulajdonosoknak is érdemes megnézni a hetes Internet Explorert.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777