Beindult az ADSL sebességverseny: 8 Mbps a Panteltől

2006.01.19. | forrás: terminal.hu
A 2005-ös év egyik legnagyobb technikai újdonsága a távközlési piacon az ADSL2 szolgáltatás bevezetése volt. A technika adoptálásában a Pantel élen jár.

A távközlési szolgáltató 2006-ban is folyamatos fejlesztéseket tervez. Az alig három hónapja indított ADSL2 szolgáltatását már most továbbfejlesztette a cég: a tervek szerint 2006 márciusban már 8 Mbit/sec sebességen kínálja az internetezés professzionális élményét a kis és középvállalkozások számára.

„A gyors bővítés hátterében a piaci igények kiszolgálása áll.” – mondta Valló Ferenc, a Pantel marketing igazgatója – „Fontos számunkra, hogy folyamatos újításaink révén kivívott első helyet és vezető szerepünket az Internet-technológiában továbbra is meg tudjuk őrizni, ezért az idei évben az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre.”

A Pantel szolgáltatási területét is bővítette: míg 2005. októberében 3 budapesti kerületben indította el teszt jelleggel ADSL2 szolgáltatását, mára elérhető Budapesten az I., V., VI., VII., IX., XIX. kerület teljes területén valamint a II., III., VIII., XII., XIV., XV. kerület egyes részein. A vidéki városok közül Szombathely, Tatabánya, Székesfehérvár, Kaposvár, Szekszárd, Siófok és Zalaegerszeg csatlakozik elsőkként – február és március folyamán – a Pantel szolgáltatási területéhez.

A Pantel Dinamit névre keresztelt ADSL2 szolgáltatás sikere már az első három hónap után is érezhető. A kisvállalkozások számára kialakított csomag minden eddiginél olcsóbban kínálja a nagyobb sebességgel működő ADSL-szolgáltatást. A csomag részeként a cég ügyfeleinek IP-alapú telefonszolgáltatást is nyújt, ami akár 5,70 forintos percdíj ellenében teszi lehetővé a belföldi távolsági hívásokat.

A Pantel Dinamit csomag legfontosabb jellemzője, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt, a szerződéskötés után az addigi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie.

A technológia IP-alapú kábeltévé- (IPTV), illetve video-szolgáltatásra is alkalmas. Az erre épülő szolgáltatások koncepciója már szintén szerepel a Pantel 2006-os stratégiájában.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top