Gyorsuló ADSL - a Magyar Telekom sávszélességet emelt

2006.01.19. | forrás: terminal.hu
A Magyar Telekom a jelenlegi legnagyobb sávszélességű, 4 Mbit/s-os ADSL csomagjának elérhető maximális letöltési sebességét 6 Mbit/s-ra növeli. A Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2 technológia alkalmazását és országos elterjesztését tervezi.

A Magyar Telekom a jelenlegi legnagyobb sávszélességű, 4 Mbit/s-os ADSL csomagjának elérhető maximális letöltési sebességét 50%-kal, 6 Mbit/s-ra növeli. A jelenleg 4 Mbit/s sávszélességen működő - elsősorban üzleti ügyfelek által használt
- ADSL hozzáférések átállítására február 1-je és 15-e között folyamatosan kerül sor. A 6 Mbit/s sávszélességű csomagot a Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás nyújtására alkalmas szolgáltatási területén 2006. február 15-től nyújtja internetszolgáltató partnerein keresztül.

A Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás mind szélesebb körű elterjesztése mellett kiemelt figyelmet fordít ügyfelei igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítésére, valamint az ADSL szolgáltatás folyamatos fejlesztésére. A Magyar Telekom eddig kétszer - 2004 novemberében és 2005 májusában - növelte díjmentesen az ADSL hozzáférések maximális sebességét, melynek köszönhetően a felhasználók által igénybe vett átlagos sávszélesség meghaladja az 1 Mbit/s-ot. A jelenlegi sebességnöveléssel a Magyar Telekom célja az, hogy növelje a nagy sávszélességet igénylő üzleti ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás értékét, maximálisan kiaknázva az ADSL technológiában rejlő lehetőségeket.

A Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2 technológia alkalmazását és országos elterjesztését tervezi. Az új technológiára alapozva lehetőség nyílik majd olyan új ADSL csomag kialakítására, amellyel az elérhető letöltési sebesség megközelíti a jelenlegi legnagyobb letöltési sebesség dupláját.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top