ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

A világ legnagyobb, Internettel rendelkező légiflottája

2006.01.16. | forrás: terminal.hu
Élőben tévézhetnek a Lufthansa utasai.

Új szolgáltatásokkal indul az év a Lufthansánál: január 23-tól a légitársaság utasai négy televíziós csatorna: a BBC World, a CNBC, a Euronews vagy az MSNBC régiónként változó adásait nézhetik meg a repülőgépek fedélzetén, a laptopjukon keresztül. Mindez a szélessávú Internet-hozzáférést nyújtó Lufthansa FlyNet és partnere, a Boeing nyújtotta Connexion által vált lehetővé, mely a nagy sebességű Internet-kapcsolatot biztosítja. Az úttörő szolgáltatás három évvel ezelőtt debütált: kísérleti jelleggel a Lufthansa Frankfurt–Washington járatán vezették be először. A Lufthansa FlyNet 2004 májusa óta állandó része a tengerentúli járatokon nyújtott szolgáltatásoknak. Jelenleg már 50 tengerentúlra közlekedő repülőgépet szereltek fel az új szolgáltatáshoz szükséges eszközökkel. Ennek köszönhetően a Lufthansa rendelkezik a világ legnagyobb, Internet-kapcsolattal felszerelt repülőgép-flottájával. Jövő év végéig a teljes tengerentúli járathálózaton - ahol több mint 80 repülőgép közlekedik -, elérhetővé teszik a Lufthansa FlyNet szolgáltatást.

Elsősorban azon törzsutasok számára kedvező ez a lehetőség, akik repülés közben is üzleti ügyeiket bonyolítják vagy informálódni, esetleg kikapcsolódni szeretnének. A FlyNet szolgáltatásba beletartozik az ingyenesen elérhető Lufthansa-FlyNet portál, melyet a légitársaság a Tomorrow Focus AG-vel együttműködésben üzemeltet. A portál több mint ezer oldalas: óránként frissített hírekkel, utazási információkkal és vásárlási ajánlatokkal vűrja a látogatókat. A FlyNet portálján keresztül az utasok számára lehetővé válik a Boeing Connexion – eredetileg fizetős - szolgáltatásának ingyenes elérése is.

Január 31-től változnak a Connexion árai, melyek még kedvezőbbek lesznek az ügyfelek számára. Időtartam szerint különböző csomagok között lehet majd választani, 1-től 24 óráig tartó terjedelemben. A korlátlan, nagysebességű Internet-hozzáférés csupán 9,95 dollárba kerül majd óránként, 26,95 dollárért pedig egy napon keresztül lehet internetezni. További újdonság, hogy az új 24 órás tarifa átszállás esetén is érvényes lesz.

A nagysebességű Internet-kapcsolaton keresztül a Lufthansa utasai szörfölhetnek a világhálón, e-mailezhetnek és vállalatuk intranet rendszerét is elérhetik a fedélzetről. A rendszer használata kábel nélkül valósul meg (WLAN). Az üzleti utazók nemcsak a legfrissebb információkat kaphatják meg, vagy munkájukat végezhetik a fedélzeten, hanem a szórakozási lehetőségek széles választéka is rendelkezésükre áll.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777