A világ legnagyobb, Internettel rendelkező légiflottája

2006.01.16. | forrás: terminal.hu
Élőben tévézhetnek a Lufthansa utasai.

Új szolgáltatásokkal indul az év a Lufthansánál: január 23-tól a légitársaság utasai négy televíziós csatorna: a BBC World, a CNBC, a Euronews vagy az MSNBC régiónként változó adásait nézhetik meg a repülőgépek fedélzetén, a laptopjukon keresztül. Mindez a szélessávú Internet-hozzáférést nyújtó Lufthansa FlyNet és partnere, a Boeing nyújtotta Connexion által vált lehetővé, mely a nagy sebességű Internet-kapcsolatot biztosítja. Az úttörő szolgáltatás három évvel ezelőtt debütált: kísérleti jelleggel a Lufthansa Frankfurt–Washington járatán vezették be először. A Lufthansa FlyNet 2004 májusa óta állandó része a tengerentúli járatokon nyújtott szolgáltatásoknak. Jelenleg már 50 tengerentúlra közlekedő repülőgépet szereltek fel az új szolgáltatáshoz szükséges eszközökkel. Ennek köszönhetően a Lufthansa rendelkezik a világ legnagyobb, Internet-kapcsolattal felszerelt repülőgép-flottájával. Jövő év végéig a teljes tengerentúli járathálózaton - ahol több mint 80 repülőgép közlekedik -, elérhetővé teszik a Lufthansa FlyNet szolgáltatást.

Elsősorban azon törzsutasok számára kedvező ez a lehetőség, akik repülés közben is üzleti ügyeiket bonyolítják vagy informálódni, esetleg kikapcsolódni szeretnének. A FlyNet szolgáltatásba beletartozik az ingyenesen elérhető Lufthansa-FlyNet portál, melyet a légitársaság a Tomorrow Focus AG-vel együttműködésben üzemeltet. A portál több mint ezer oldalas: óránként frissített hírekkel, utazási információkkal és vásárlási ajánlatokkal vűrja a látogatókat. A FlyNet portálján keresztül az utasok számára lehetővé válik a Boeing Connexion – eredetileg fizetős - szolgáltatásának ingyenes elérése is.

Január 31-től változnak a Connexion árai, melyek még kedvezőbbek lesznek az ügyfelek számára. Időtartam szerint különböző csomagok között lehet majd választani, 1-től 24 óráig tartó terjedelemben. A korlátlan, nagysebességű Internet-hozzáférés csupán 9,95 dollárba kerül majd óránként, 26,95 dollárért pedig egy napon keresztül lehet internetezni. További újdonság, hogy az új 24 órás tarifa átszállás esetén is érvényes lesz.

A nagysebességű Internet-kapcsolaton keresztül a Lufthansa utasai szörfölhetnek a világhálón, e-mailezhetnek és vállalatuk intranet rendszerét is elérhetik a fedélzetről. A rendszer használata kábel nélkül valósul meg (WLAN). Az üzleti utazók nemcsak a legfrissebb információkat kaphatják meg, vagy munkájukat végezhetik a fedélzeten, hanem a szórakozási lehetőségek széles választéka is rendelkezésükre áll.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top