ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Brutálisan meggyilkolt spammer

2005.07.26. | forrás: terminal.hu
Drasztikus módon bánt el valaki egy hírhedt orosz spammerrel: a kéretlen levelek garmadáját az Internetre zúdító férfit holtra verten találták a lakásában.


Vardan Kusnir egyike volt azon orosz spammereknek, akik a legtöbb kéretlen elektronikus üzenetet küldték szét. A férfit a múlt hét vasárnap holtan találták moszkvai lakásában, jelentette az Interfax hétfőn. A spammer a fejére mért többszöri ütésekbe halt bele, ám arról nem érkezett információ, hogy vajon a bűncselekmény kiváltó oka a kéretlen levelek küldözgetése lett volna.

A 35 éves férfi angoltanfolyamokat szervezett, három nyelviskolát is fenntartott. Ezen oktatási központok mindegyike nem kívánt e-mailek millióit küldözgette szerte a világba, minden nap. Korábban az emiatt mérgessé vált internetezők az egyik központ telefonszámát rengeteg internetes fórumon közzétették, így érve el, hogy sok téves és fölösleges hívást kapjon az orosz férfi vállalkozása. Többek között olcsó szexet ígérő hirdetésekkel vagy kedvező árú ingatlaneladási szövegek mellett propagálták a telefonszámot.

Habár Kusnir megtapasztalta a fenti zaklatások özönét és rengeteg panaszkodó levelet is kapott spamjei miatt, kitartott azon állítása mellett, hogy az e-mailt erre találták fel. Az tény, hogy az orosz törvények szerint a spammelés nem minősül illegálisnak - igaz, a törvényalkotók már dolgoznak egy olyan tervezeten, ami ugyanúgy védené a szláv ország internetezőit, mint ahogyan az európai felhasználókat védi a törvény szigora.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777