Google Toolbar Firefox alá

2005.07.05. | forrás: terminal.hu
A webes (kép- és hír)keresést, felpattanó ablakok kiszűrését, a blogolást egyaránt megkönnyítő eszköztár napokon belül a Firefox tulajdonosok számára is használható lesz.


A Google Toolbar pár kattintás után feltelepíthető a számítógépre - s mivel használata ingyenes, ezért megjelenését követően hamar nagy népszerűséget vívott ki magának. Mivel a böngészőbe integrálódik, ezért még gyorsabbá tehető a keresés. Képes blokkolni a felpattanó ablakokat, illetve a webes naplók, azaz a blogok frissítésében is segédkezhet a Toolbar.

Mit tud még? Az AutoFill a webes űrlapok kitöltését gyorsíthatja fel azáltal, hogy automatikusan kitölti a már ismert adatokkal a kérdőívek egy-egy sorát. Érdemes még megemlíteni a BlogThis funkciót - ezen szolgáltatás használatával bárki azonnal létrehozhat egy szöveges bejegyzést az éppen aktuálisan böngészett site-ról.

Az évek óta létező Google Toolbar az utóbbi egy évben igen széles teret nyert Firefox böngésző alá is elkészült végre. Az Internet Explorerrel szemben alternatívát jelentő browserhez tartozó kiegészítés július 7-én, szerdán lesz elérhető az Interneten, olvasható a fejlesztők webhelyén. A böngésző 1.0-s vagy annál nagyobb változataival használható, Windows 2000 és XP, Mac OS X 10.2 és Linux 8.0 vagy annál újabb operációs rendszerek alatt működik.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top