ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Tábla PC-n töri a fejét az Apple?

2005.05.17. | forrás: terminal.hu
Az Ipoddal "bankot robbantó" vállalat végre fellendíti a PC-s környezetben még mindig nem elég vonzó tábla PC-k területét?


A The Inquirer nevű online IT-bulvárlap beszámolója szerint a hónap tizedik napján olyan szabadalmi bejegyzéseket rögzítettek az Egyesült Államokban, melyek arra utalnak, hogy az Apple tábla PC-t kíván kifejleszteni, forgalomba hozni. A bárki számára hozzáférhető dokumentumban "elektronikus eszköz" néven illetett fejlesztésre vonatkozó igényeket már tavaly bejelentette a vállalat, de csak a minap kaptak rá hivatalosan is szabadalmi oltalmat.

A leírás szerint a készülék érintőképernyővel rendelkezik, illetve a portokat a ház oldalán lehet megtalálni, csakúgy, mint az x86-os tábla PC-k esetében. Persze az még koránt sem biztos, hogy ebből valóban egy Mac-es tábla PC lesz. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a már létező tábla PC-k nem igazán arattak osztatlan sikert, aminek egyrészt az alacsony teljesítményük, másrészt a magas áruk az oka, ráadásul nem is használhatók feltétel nélkül mindarra, amire kitalálták.

Vajon az Apple megismétli ebben a szegmensben ugyanazt, amit az Ipodok terén tett? Ez egyelőre még a jövő zenéje.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777