ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Netgear - VoIP vezetékek nélkül

2006.03.20. | forrás: terminal.hu
A gyártó legújabb, wireless routerei és Skype-képes telefonjai a Cebiten debütáltak.

A hannoveri rendezvényen debütált a Netgear friss, 802.11n draft specifikációs vezeték nélküli termékvonala. A 2006 első negyedévére várható Netgear 802.11n draft specifikációs termékei úgy lettek építve, hogy optimalizálják a maximális stabilitást, sebességet, szélességet és biztonságot kitolva az adat rátát 600Mbps-ig multiplex MIMO technológiát használva.

Szintén kiállításra kerül a Netgear RangeMax 240 következő generációs vezeték nélküli hálózati termékcsaládja. A RangeMax 240 kibővíti a Netgear #1 MIMO-G RangeMax vezeték nélküli termékvonalát, valamint ez az első vezeték nélküli hálózati megoldás amely képes lehetővé tenni az akár 100 Mbps adatátvitelt, 10/100 Fast Ethernet vezetékes hálózatokhoz képest. A RangeMax 240 megszünteti az árnyékolt pontokat az otthoni és irodai környezetben és olyan vezeték nélküli sebességet tesz lehetővé amely elég gyors, hogy támogatni tudjon több egyidejü sávszélesség-érzékeny alkalmazást, mint nagyfelbontású videó áradat, online gaming, a Netgear Storage Centralra való adatmentést WiFi-n keresztül, valamint az Internet telefonálást. A RangeMax 240 szintén magában foglalja a Netgear „Touchless” Wi-Fi biztonságát, valamint a közkedvelt Smart Wizard Installation Assistant-ot és az Assistant Firmware Update-t, hogy könnyed installációt, biztonsági beállításokat és irányítást biztosítson.

A fentiek mellett kiállításra kerültek a Netgear vezeték nélküli routerei, amelyek lehetővé teszik a Voice over IP (VoIP) szélessávú telefon szolgáltatást, és bemutatásra kerültek az Internet telefonáláshoz közeljövőben piacra kerülő termékek, beleértve a Netgear Skype telefont. A korábban ebben az évben a Las Vegas-i Consumer Electric Shown (CES) bemutatott készülék – a világon az első Skype vezeték nélküli mobil telefonja – valóra váltja a Skype felhasználóknak a mobil Internet telefonálást. Más olyan termékekkel ellentétben, amelyek PC csatlakozást igényelnek, a Netgear Skype telefon bárhol működik ahol a felhasználó csatlakozik egy vezeték nélküli access ponthoz, amely nem ígényel kereső-alapú hitelesítést. A Netgear Skype telefonnal a felhasználók ingyen telefonálhatnak Skype felhasználokkal bárhol a világon, valamint előre fizetett SkypeOut és SkypeIn szolgáltatást használva a nem Skype felhasználókkal egy alacsony díjért. A vásárlók szintén kapcsolódhatnak a Skype hangpostájukhoz ezzel a termékkel.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777