Netgear - VoIP vezetékek nélkül

2006.03.20. | forrás: terminal.hu
A gyártó legújabb, wireless routerei és Skype-képes telefonjai a Cebiten debütáltak.

A hannoveri rendezvényen debütált a Netgear friss, 802.11n draft specifikációs vezeték nélküli termékvonala. A 2006 első negyedévére várható Netgear 802.11n draft specifikációs termékei úgy lettek építve, hogy optimalizálják a maximális stabilitást, sebességet, szélességet és biztonságot kitolva az adat rátát 600Mbps-ig multiplex MIMO technológiát használva.

Szintén kiállításra kerül a Netgear RangeMax 240 következő generációs vezeték nélküli hálózati termékcsaládja. A RangeMax 240 kibővíti a Netgear #1 MIMO-G RangeMax vezeték nélküli termékvonalát, valamint ez az első vezeték nélküli hálózati megoldás amely képes lehetővé tenni az akár 100 Mbps adatátvitelt, 10/100 Fast Ethernet vezetékes hálózatokhoz képest. A RangeMax 240 megszünteti az árnyékolt pontokat az otthoni és irodai környezetben és olyan vezeték nélküli sebességet tesz lehetővé amely elég gyors, hogy támogatni tudjon több egyidejü sávszélesség-érzékeny alkalmazást, mint nagyfelbontású videó áradat, online gaming, a Netgear Storage Centralra való adatmentést WiFi-n keresztül, valamint az Internet telefonálást. A RangeMax 240 szintén magában foglalja a Netgear „Touchless” Wi-Fi biztonságát, valamint a közkedvelt Smart Wizard Installation Assistant-ot és az Assistant Firmware Update-t, hogy könnyed installációt, biztonsági beállításokat és irányítást biztosítson.

A fentiek mellett kiállításra kerültek a Netgear vezeték nélküli routerei, amelyek lehetővé teszik a Voice over IP (VoIP) szélessávú telefon szolgáltatást, és bemutatásra kerültek az Internet telefonáláshoz közeljövőben piacra kerülő termékek, beleértve a Netgear Skype telefont. A korábban ebben az évben a Las Vegas-i Consumer Electric Shown (CES) bemutatott készülék – a világon az első Skype vezeték nélküli mobil telefonja – valóra váltja a Skype felhasználóknak a mobil Internet telefonálást. Más olyan termékekkel ellentétben, amelyek PC csatlakozást igényelnek, a Netgear Skype telefon bárhol működik ahol a felhasználó csatlakozik egy vezeték nélküli access ponthoz, amely nem ígényel kereső-alapú hitelesítést. A Netgear Skype telefonnal a felhasználók ingyen telefonálhatnak Skype felhasználokkal bárhol a világon, valamint előre fizetett SkypeOut és SkypeIn szolgáltatást használva a nem Skype felhasználókkal egy alacsony díjért. A vásárlók szintén kapcsolódhatnak a Skype hangpostájukhoz ezzel a termékkel.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top