ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

Letölthető a legújabb Mozilla

2005.05.15. | forrás: terminal.hu
Három biztonsági rést szüntettek meg a nyíltforrású böngészőben, a legújabb változat kiadásával.

Újabb, hibajavító jellegű kiadás látott napvilágot az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő alternatív böngésző mindhárom platform alá készített változatából, melyet akár a Terminal Download szerveréről is le lehet tölteni. Amint arról nemrég beszámoltunk, a Firefoxban a dán, IT-biztonsággal foglalkozó Secunia kettő, eddig ismeretlen sebezhetőséget fedezett fel.

Ezek közül az első az úgynevezett Iframe Javascript URL-ek kezelésénél jelentkezik, míg az InstallTrigger.install() iconURL paraméterezése esetén léphet fel a második sérülékenység. A most kiadott, 1.7.8-as változatok többek között ezt a két hibát tüntetik el a szoftverből, illetve ezen felül egy másik sérülékenységtől is mentesül a Mozilla.

A két legfőbb rivális, az Internet Explorer és a Firefox között élesedik a harc. Ismeretes, hogy tavaly nyáron a Microsoft böngészőjének hosszú ideig ki nem javított hibái miatt kezdődhetett el az alternatív browser lendületes térnyerése. A Symantec nemrég kiadott Internet Threat Report jelentése szerint azonban a tavalyi év második felében a Mozilla böngészőkben 21, míg az Internet Explorerben "csupán" 13 sebezhetőségre bukkantak. Igaz, a biztonsági rések súlyosságát tekintve már a nyíltforrású programoknál az előny: a felfedezett hibák közül hetet minősítettek komoly veszélyt jelentő problémának, míg a redmondi alkalmazás esetében ez a szám kilenc volt.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra
 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777