Már most 15 városban érhető el a T-Mobile EDGE szolgáltatása

2005.05.12. | forrás: fn.hu
A T-Mobile 2003-ban elsőként vezette be a gyorsabb internetezést, WAP használatot biztosító EDGE szolgáltatást és a főváros mellett idén újabb 33 városban teszi elérhetővé a legkorszerűbb GSM adatátviteli megoldást.

A T-Mobile a tervezettnél hamarabb, május vége helyett mostanra 15 városra terjesztette ki EDGE hálózatát. A lefedett területeken így stabil kapcsolat esetén mobileszközökkel - telefon, kártyatelefon - az eddig megszokott érték többszöröse, akár 220 kbps sebesség is elérhető.

Az EDGE kiterjesztése mellett a T-Mobile több városban GPRS szolgáltatásának adatátviteli sebességét is megnövelte, így az arra alkalmas készülékeken az eddigieknél 1,5-szer gyorsabban érhető el a WAP, az internet, illetve használható az MMS. Mindkét adatátviteli megoldás fejlesztésével, a HotSpotok (WLAN) számának növelésével és a 3G szolgáltatás idei bevezetésével a T-Mobile ügyfelei számára jobb minőségű szolgáltatást kíván nyújtani.

A T-Mobile EDGE a következő városokban vehető igénybe: Balatonfüred, Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Pécs, Siófok, Szeged, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya, Veszprém
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top