Elérhetetlen Google

2005.05.09. | forrás: terminal.hu
Az online keresőszolgáltatás szombaton egy rövid időre elérhetetlenné vált.

Az elmúlt hétvégén kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatásban azok, akik felkeresték a Google USA-beli weboldalát. Hivatalosan ugyan nem erősítették meg, hogy hackertámadás áldozatává vált a Google webhelye, de néhány internetező arról számolt be, hogy automatikusan átirányították egy másik oldalra, miután meg akarta nyitni a keresőmotort üzemeltető cég site-ját.

Maga a kimaradás helyi idő szerint délután 3:45-től durván 4 óráig tartott, azaz mindössze negyedórára vált elérhetetlenné a www.google.com, mondta David Krane, az amerikai vállalat egyik szóvivője. "Nem biztonsági okok vagy hackertámadás áll a háttérben." - nyilatkozta Krane a nyilvánosságnak. A szóvivő közlése szerint egy, a DNS-sel kapcsolatos probléma idézte elő a kimaradást; ennek ellenére egy olyan pletyka terjed az Interneten, hogy a negyedórás szünet alatt a látogatók a sogosearch.com webhelyére lettek átirányítva.
Hírarchívum | Visszalépés az előző oldalra

Weboldal és Webáruház referenciák

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Irq Hosting kft.

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777
Fax: 06-96/333-888

Partnerek: névjegykártya, webtárhely, reklámajándék, levendula, honlapkészítés

Webmail Top