ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

FACEBOOK OLDAL ÉS APPLIKÁCIÓ KÉSZÍTÉS


IRÁNY A FACEBOOK!

Állítsa vállalkozása szolgálatába a legújabb és legnépszerűbb kommunikációs felületet, a Facebook-ot! Csomagjainkkal kihasználhatja a különböző Facebook-funkciókat, növelve cége ismertségét, termékei népszerűségét, vagy mozgósítva potenciális vásárlóit és partnereit.

LIKE csomag

Alapvető Facebook-funkciók beépítése
 • LIKE gomb
  Tegye lehetővé, hogy weboldalának látogatói kifejezhessék véleményüket a honlappal, termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban! Erre való a Facebook "Like" gombja: ha valami tetszik nekünk, azt megmutathatjuk másoknak is. A Like-gomb beépítéséhez még saját Facebook-oldallal sem kell rendelkeznie.

  Miért van szüksége önnek erre?
  Mert látogatói a weboldalára érkezve a Like gomb megnyomásával népszerűsíthetik termékeit, szolgáltatását vagy weboldalát.


 • LIKE doboz
  Gyűjtse és tájékoztassa látogatóit, leendő partnereit vagy vevőit a Facebook-on keresztül, a "Like" doboz segítségével! Az egyéni érdeklődésen alapuló kapcsolatépítés a legjobb reklám, hiszen a látogató maga kezdeményezi a kapcsolatfelvételt, és biztos lehet benne, hogy valóban potenciális, érdeklődő célcsoportot ér el. A Like dobozban ismerőseink profilképe is megjelenhet, ami további ismerősöket - és Like-okat - hozhat cégünknek.

  Miért van szüksége önnek erre?
  Mert a nap 24 órájában számos lehetséges vásárlót érhet el a Facebook oldalára kihelyezett információk segítségével, és növelheti vállalkozása, cége ismertségét.

SHOW csomag

Megjelenés a Facebook-on

Megjelenés a Facebook-on? Ez ma már nem kérdés, hiszen a Facebook ma a leggyorsabb információközlés egyik eszköze. Cégének ismertsége, weboldalának népszerűsítése a Facebook nélkül is lehetséges, de kérdés, hogy szabad-e figyelmen kívül hagyni ezt a remek lehetőséget...

A SHOW csomag tartalmaz mindent, ami az induláshoz és továbblépéshez kell: egy céges Facebook oldal indítását az összes alapvető információ feltöltésével, valamint a grafikai megjelenés kialakításával.


APP csomag

Egyedi Facebook-applikáció(k) fejlesztése

Az applikáció a Facebook-on olyan, mintha a weboldalunk egy részét juttatnánk el szélesebb közönséghez. Közölhetünk rajta kiemelt, fontos információkat a honlapunkról - bejelentkezés, regisztráció valamilyen eseményre, programlehetőségek, akciók, stb. -, amelyek megtekintéséhez azonban nem kell ellátogatni a weboldalra, hanem magán a Facebook-on, kiemelt helyen olvashatók.

Készíthetünk olyan alkalmazást is, amely interaktivitásra buzdítja a Facebook-felhasználókat. Ennek segítségével ismerősi közösséget toborozhatunk a Facebook-on a like- oláson keresztül, vagy adatbázist építhetünk a like-olók adatainak megszerzésével. A lehetőségek tárháza szinte végtelen: szervezhetünk nyereményjátékot, elhelyezhetünk érdekes teszteket, s rengeteg egyéni ötlet megvalósítható.

Miért van szüksége önnek erre?
Mert Facebook-oldalának látogatóit úgy tudja tájékoztatni, hogy közben nem kell elhagyniuk a megszokott Facebook környezetet, egy applikáció használatával pedig az ismerősök ismerősei is bevonhatók Facebook-oldalunk ismertségének növelésébe.
 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777