ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

ÉKEZETES DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

2004 óta lehetőség van magyar – azaz .hu végződésű - ékezetes domain nevek regisztrációjára (pl. árvíztűrő.hu).

A szabályozás szerint a domain nevekben a latin abc ékezet nélküli kisbetűi (a-z), a magyar ékezetes kisbetűk (á,é,í,ó,ö,ő,ú,ü,ű), valamint a numerikus karakterek (0-9) és a kötőjel szerepelhetnek. Speciális karakterek (pl. %, !, $) és nagybetűk továbbra sem engedélyezettek.

Mielőtt kizárólag ékezetes domain név regisztrálása mellett döntene, mérlegelje, hogy az ilyen webcím nem igazán alkalmas nemzetközi használatra, mivel más országokban problémát okozhat az ékezetes magyar betűk bevitele a klaviatúráról. Bevett gyakorlat, hogy a domain névben szereplő szó ékezetes és ékezet nélküli változatás is bejegyeztetik a felhasználók (pl. www.árvíztűrő.hu és www.arvizturo.hu). Nincs akadálya annak, hogy ugyanaz a weboldal egy ékezetes és egy ékezet nélküli domain névvel is elérhető legyen, így a felhasználó bármelyik változatot gépeli be, ugyanoda jut.

 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777