ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

A saját domain név, amellett, hogy presztízst jelent, ma már elengedhetetlen az üzleti életben. Ez nemcsak egyedi, céges webcímet (pl. www.mintaceg.hu), hanem egyedi e-mail címeket is jelent (pl. info@mintaceg.hu), megkönnyítve internetes kommunikációját.

A domainek elosztását néhány tucat hivatalos, az Internet Szolgáltatók Tanácsánál bejegyzett domain-regisztrátor végzi hazánkban - cégünk az egyik közülük.

Lehetőség van .hu, .com és .eu végződésű domanin nevek bejegyeztetésére – ezek az úgynevezett legfelső szintű domainek. A fentieken kívül léteznek további nemzetközi végződések is, mint a .edu, .aero, .info, stb. Ezek a világszerte használt végződések általában arra utalnak, hogy a cím mögött milyen témájú honlapot találunk (pl. üzleti, oktatási tematika).

A domain nevek bejegyzésével kapcsolatos szabályozást ide kattintva tekintheti meg

Hogyan történik a domain-bejegyzés?

A domain regisztráció igény beadása előtt célszerű ellenőrizni, hogy a keresett domain név szabad-e. Ezt a legegyszerűbben weboldalunkon teheti meg. (link>>) Amennyiben a kívánt domain szabad, egy igénylőlap elektronikus kitöltésével és elküldésével indíthatja el a regisztrációt. A bejegyzés átfutási ideje 1-3 munkanap.

Mire van szükség a domain-regisztrációhoz?

Cégeknek: helyesen kitöltött domain megrendelő nyomtatvány, aláírási címpéldány

Magánszemélyeknek: helyesen kitöltött domain megrendelő nyomtatvány, személyi nyilatkozat

 

Visszahívás kérés

Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Telefonszám:

Név:

Téma:

Üzenet:

Kérjük adja meg az itt látható számokat és betüket a megjelenés sorrendjében:

 

IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777