ONLINE Marketing
MOBIL weboldalkészítés


ADSL internet,telefon nélküli ADSL internet,modemes internet,elérés,Győr Honlap elhelyezés,webtárhely,webhosting,statikus webtárhely,dinamikus webtárhely,php,postgresql,mysql,.hu domain név regisztráció,.eu domain név regisztráció,ékezetes domain név regisztráció Honlap tervezés,weboldal tervezés,honlap készítés,webdesign
www.IRQ.hu

CÉGINFORMÁCIÓ


Az elsők között kezdtük, s ma is az élvonalban vagyunk az internetes szolgáltatások piacán – ez talán mindent elmond cégünkről!

Fiatal, dinamikus csapatunk minden tagja több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az internetes és webes szolgáltatások területén. Ügyfeleink igényeinek növekedésével és a technológia rohamos fejlődésével lépést tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, ennek köszönhető, hogy széles, hűséges ügyfélkörrel rendelkezünk, a magánszemélyektől a vállalatokig. Sikerünk a sokéves tapasztalat, a szakmai tudás, és az emberközeli kiszolgálás ötvözésének köszönhető: ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a professzionális megoldásokhoz személyre szabott és rugalmas ügyintézés társul.

Fő tevékenységünk a domain regisztráció és –üzemeltetés, a webtárhely szolgáltatás (webhosting), valamint a weboldal-készítés, emellett online marketinggel és személyre szabott webes megoldások fejlesztésével is foglalkozunk. Cégünk erőssége a rugalmas ügyfélszolgálat, amely biztos háttérként áll ügyfeleink mögött.

Fontos szempont a webes tartalomszolgáltatásunk biztonsága és gyorsasága, ennek érdekében szervereinket a BIX (BIX - Budapest Internet Exchange) közelében helyeztük el, gyors csatlakozzással a magyarországi internethálózat gerincére, ami biztonságos, megbízható működést garantál.

 
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1015 Budapest, Donáti u. 38/A. Fszt. • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-964304 • Adószám: 23408416-2-42
Ügyfélszolgálati iroda: 9022 Győr, Batthyány tér 7. • Telefon: 06-96/333-777 • 06-1/233-7777 • 06-20/477-7777